18756 Stone Oak Park Way, Suite200, San Antonio TX 78258 USA
100 Queen St W, Brampton, ON L6X 1A4, Canada
country flagUnited States
share button

20537: Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack Training


What 20537: Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack training is all about?

20537: Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack Training helps professionals gain knowledge and skills required to configure and deploy Microsoft Azure Stack. This technical course teaches you to configure IaaS and PaaS for Azure Stack Environments, maintain and inspect an Azure Stack environment and enable DevOps for Azure Stack Tenants. This training program is perfect for service administrators, cloud and DevOps architects who want to utilize Microsoft Azure Stack to provide cloud services to their clients. In this course, trainees will learn to demonstrate the overall structure and components of Microsoft Azure Stack. They will also develop a better understanding of how DevOps utilize Microsoft Azure Stack and the Windows Server 2016 features. It teaches one to inspect and troubleshoot Microsoft Azure Stack and manage the marketplace within it.

Schedule
  • Delivery Format:
Date: Oct 05, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$2875 USD
  • Delivery Format:
Date: Oct 12, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$2875 USD
  • Delivery Format:
Date: Oct 19, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$2875 USD
  • Delivery Format:
Date: Oct 26, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$2875 USD
What are the course objectives for 20537: Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack training?
  • Deployment of Microsoft Azure Stack.
  • Describing the components and architecture of Microsoft Azure Stack.
  • Offering resources in Microsoft Azure Stack.
  • Understanding features of the Windows Server 2016 used in Microsoft Azure Stack.
  • Learning how to manage PaaS in Microsoft Azure Stack.
  • Learning how DevOps use Microsoft Azure Stack.
  • Learning how to manage IaaS in Microsoft Azure Stack.
  • Performing troubleshooting and monitoring in Microsoft Azure Stack.
  • Managing updates in Microsoft Azure Stack.
  • Understanding how billing and licensing works in Microsoft Azure Stack.
Who should attend 20537: Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack training?

Professionals who are DevOps and cloud architects, service administrators, and other candidates who want to learn how to use Microsoft Azure Stack to offer customers or end-users from within their datacenter.

What is the course outline for 20537: Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack training?
  • 1. Overview of Azure Stack
  • a). What is Azure Stack?
  • b). Comparing Azure Stack with Microsoft Azure.
  • c). Comparing Azure Stack to Windows Azure Pack.
  • 2. Foundational Components of Microsoft Azure Stack
  • a). Windows Server 2016 and System Center 2016.
  • b). Identity and Authentication.
  • c). Lab : Reviewing the Azure Stack Infrastructure
  • 3. Deploying Microsoft Azure Stack
  • a). Microsoft Azure Stack Architecture
  • b). Azure Stack Prerequisites
  • c). Installing Azure Stack
  • d). Lab : Confirming prerequisites and installing Microsoft Azure Stack
  • 4. Offering Microsoft Azure Stack Resources
  • a). Working with Plans and Offers.
  • b). Microsoft Azure Stack Marketplace.
  • c). Enabling Multi-Tenancy in Azure Stack.
  • d). Integrating Azure Stack with Windows Azure Pack.
  • e). Lab : Managing Offers and Plans in Microsoft Azure Stack
  • 5. Microsoft Azure Stack and DevOps
  • a). Technologies used in Microsoft Azure Stack for DevOps.
  • b). Azure Resource Manager Templates.
  • c). Third-party Resource Providers.
  • d). Lab : Debugging and Deploying ARM Templates
  • 6. Infrastructure as a Service and Microsoft Azure Stack
  • a). Software Defined Networking improvements with Microsoft Azure Stack and Windows Server 2016.
  • b). Azure Stack Storage.
  • c). Virtual Machines in Microsoft Azure Stack.
  • d). Lab : Provisioning Storage and Virtual Machines in Microsoft Azure Stack
  • 7. Platform as a Service and Microsoft Azure Stack
  • a). Understanding the Platform as a Service.
  • b). SQL Server and MySQL Server Providers in Microsoft Azure Stack.
  • c). App Service Resource Provider.
  • d). Azure Key Vault.
  • e). Azure Functions.
  • f). Lab : Configuring Platform as a Service in Azure Stack
  • 8. Monitoring in Microsoft Azure Stack
  • a). Field Replaceable Unit.
  • b). Azure Stack Control Plane Monitoring.
  • c). Patching the Azure Stack Infrastructure.
  • d). Monitoring Guest Workloads in Microsoft Azure Stack.
  • e). Troubleshooting Azure Stack.
  • f). Protecting Azure Stack and Tenant Workloads.
  • g). Lab : Troubleshooting and Monitoring Microsoft Azure Stack and Guest Operating Systems
  • 9. License Microsoft Azure Stack and Billing Tenants
  • a). How to License and Pay for Azure Stack.
  • b). Azure Consistent Usage API.
  • c). Business Costs and Models with Azure Stack.
  • d). Lab : Obtaining Usage Information
5 Days | $ 2875
4.5
  248 Ratings

1674 Learners