18756 Stone Oak Park Way, Suite200, San Antonio TX 78258 USA
100 Queen St W, Brampton, ON L6X 1A4, Canada
country flagUnited States
share button

MB-200T00: Microsoft Power Platform + Dynamics 365 Core Training


What MB-200T00: Microsoft Power Platform + Dynamics 365 Core training is all about?

Offered by Microtek Learning, the Microsoft Power Platform + Dynamics 365 Core Training helps professionals gain a high-level understanding of the capabilities of the Power Platform and Microsoft Dynamic 365 and provides a foundational knowledge of other Power Platform and Microsoft Dynamics 365 training offerings. High-level topics include application testing, configuration, integration, deployment, and automation opportunities.

This training is based on the objectives of the MB-200T00-A course variant.

5 SATVs applicable


Schedule
  • Delivery Format:
Date: Oct 12, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$2875 USD
  • Delivery Format:
Date: Nov 16, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$2875 USD
  • Delivery Format:
Date: Dec 07, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$2875 USD
What are the course objectives for MB-200T00: Microsoft Power Platform + Dynamics 365 Core training?
  • Identifying platform components
  • Understanding administrator options
  • Effectively creating and managing model data
  • Building a basic canvas or model-driven application
  • Identifying testing methodologies and strategies
  • Identifying integration opportunities
Who should attend MB-200T00: Microsoft Power Platform + Dynamics 365 Core training?

A Dynamics 365 Customer Engagement Functional Consultant is a professional who is responsible for determining and translating requirements, performing discovery, configuring the applications and solutions, and engaging stakeholders and subject matter experts. The functional consultant is also responsible for implementing a solution using application and service integrations, codeless extensibility, and unique capabilities.

What is the course outline for MB-200T00: Microsoft Power Platform + Dynamics 365 Core training?
  • 1. Power Platform overview
  • a). Overview
  • b). Configure Power Platform environments
  • c). Creating applications
  • d). Discovery and planning
  • 2. Data Modeling
  • a). Data model fundamentals
  • b). Relationships
  • c). Other entity options
  • d). Other field options
  • e). Internationalizing
  • 3. Model-driven apps
  • a). Configure model-driven apps
  • b). Configure model-driven forms
  • c). Configure views
  • d). Configure model-driven charts
  • e). Configure model-driven dashboards
  • f). Configure reports
  • 4. Canvas apps
  • a). Application fundamentals
  • b). Working with data and services
  • c). Customizing the user experience
  • d). Integration with model-driven apps
  • e). After completing this module you will be able to:
  • f). Create a canvas app.
  • g). Work with CDS data.
  • 5. Security
  • a). Security overview
  • b). Business units
  • c). Manage security roles
  • d). Manage teams
  • e). Configure hierarchy security
  • 6. Platform Automation Overview
  • a). Automation overview
  • b). After completing this module you will be able to:
  • c). Identify common platform automation capabilities.
  • 7. Business Rules
  • a). Introduction to business rules
  • b). Additional business rule details
  • c). After completing this module you will be able to:
  • d). Create and use business rules.
  • 8. Workflows
  • a). Introduction to workflows
  • b). Building workflows
  • c). Advanced workflows
  • d). After completing this module you will be able to:
  • e). Create and use workflows.
  • 9. Microsoft Flows
  • a). Introduction to Microsoft Flow
  • b). Other Flow concepts
  • c). Working with CDS
  • d). Building approval flows
  • e). Starting from apps
  • f). Flow deployment considerations
  • 10. Business Process Flows
  • a). Introduction to business process flows
  • b). Configure business process flows
  • c). Additional business process flow details
  • 11. Introduction to integrations
  • a). Overview of common scenarios
  • b). Email integration
  • c). Outlook integration
  • d). After completing this module you will be able to:
  • e). Identify common integrations,
  • f). Configure and use email integrations.
  • 12. Integration with Office
  • a). Templates
  • b). SharePoint
  • c). Microsoft Teams
  • d). Additional integrations
  • 13. Managing Data
  • a). Managing data overview
  • b). Duplicate detection
  • c). Importing data
  • d). Exporting data
  • e). Bulk delete
  • 14. Manage Instances and Applications
  • a). Overview
  • b). Manage applications
  • 15. Manage Solutions
  • a). Solution concepts
  • b). Planning and creating solutions
  • c). Working with solution components
  • d). Distributing solutions
  • e). Working with managed solutions
  • 16. Additional Deployment Considerations
  • a). Configure settings
  • b). Mobile configuration settings
  • c). Mobile configuration
  • d). After completing this module you will be able to:
  • e). Configure for mobile.
  • f). Deploy components.
5 Days | $ 2875
Enroll Now

Get In Touch

Are you being sponsored by your employer to take this class?
* I authorize Microtek Learning to contact me via Phone/Email