18756 Stone Oak Park Way, Suite200, San Antonio TX 78258 USA
100 Queen St W, Brampton, ON L6X 1A4, Canada
United States
share button
Free Webinar: Database Recovery Models And Its Significance : July 29, 2020. 

MB-320T00: Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, Manufacturing Training


What MB-320T00: Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, Manufacturing training is all about?

In this training, students will learn about various aspects of manufacturing in the Microsoft Dynamics 365 suite of apps; production, lean and discrete manufacturing.

This training is based on the objectives of the course variant MB-320T00-A.

4 SATVs applicable


  • START DATE
  • CLASS TIMINGS
  • DELIVERY MODE
  • PRICE
  • ACTION
  • 07/27/2020
  • 10:00 am - 6:00 pm EST
  • $ 1610
  • 09/08/2020
  • 9:00 am - 5:00 pm EST
  • $ 1610
  • 11/09/2020
  • 9:00 am - 5:00 pm EST
  • $ 1610
What are the course objectives for MB-320T00: Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, Manufacturing training?
  • Understanding various concepts of manufacturing in Dynamics 365
Who should attend MB-320T00: Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, Manufacturing training?

This training is aimed towards professionals who want to become a Dynamics 365 for Finance and Operations Functional Consultant. A functional consultant is responsible for configuring applications and solutions, determining, and translating requirements, discovering, engaging stakeholders and subject matter experts. They are also responsible for implementing a suitable solution using service and application integrations, codeless extensibility, and unique capabilities.

What is the course outline for MB-320T00: Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, Manufacturing training?
  • 1. Get Started with Production Control
  • a). Introduction
  • b). Compare discrete, lean and process manufacturing
  • c). Configure production control for unified manufacturing
  • d). Understand capacity planning
  • e). General ledger and production control module
  • f). Practice labs
  • g). Summary
  • 2. Get Started with Discrete Manufacturing
  • a). Introduction
  • b). Understand the discrete production process statuses
  • c). Understand the bill of materials
  • d). Working with BOM and item configurations
  • e). Create bill of materials
  • f). Production orders
  • g). Practice Labs
  • h). Module summary
  • 3. Configure Discrete Manufacturing
  • a). Introduction
  • b). Prepare general ledger for production
  • c). Configure production control parameters
  • d). Configure calendar and resources
  • e). Configure operations and routes
  • f). Practice lab
  • g). Module summary
  • 4. Create and Complete Production Orders
  • a). Introduction
  • b). Capacity planning, scheduling, and subcontracting
  • c). Scrap and waste
  • d). Practice Labs
  • e). Module summary
  • 5. Work with Cost Sheeting
  • a). Introduction
  • b). Understand the costing sheet
  • c). BOM calculation and analyze costing sheet
  • d). Module summary
  • 6. Use Manufacturing Execution
  • a). Introduction
  • b). Understand the manufacturing executions
  • c). Identify roles
  • d). Planning considerations
  • e). Configure manufacturing execution
  • f). Control production
  • g). Practice Labs
  • h). Module summary
  • 7. Get Started with Product Configuration
  • a). Introduction
  • b). Understand the product configuration model
  • c). Build a product configuration model
  • d). Practice Labs
  • e). Module summary
  • 8. Get Started with Lean Manufacturing
  • a). Introduction
  • b). Concepts and terminology
  • c). Module summary
  • 9. Configure Lean Manufacturing
  • a). Introduction
  • b). Configure parameters
  • c). Create value streams and production flow models
  • d). Create production flows
  • e). Practice Labs
  • f). Module summary
  • 10. Create and Process Fixed Kanban Rules
  • a). Introduction
  • b). Kanban boards
  • c). Configure a fixed Kanban rule
  • d). Process fixed Kanbans
  • e). Practice Labs
  • f). Module summary
  • 11. Create and Process Event Kanban Rules
  • a). Introduction
  • b). Configure event Kanban rules
  • c). Configure sales, Kanban, stock replenishment and BOM line events
  • d). Practice labs
  • e). Module summary
  • 12. Create and Process Scheduled Kanban Rules
  • a). Introduction
  • b). Configure scheduled Kanban rules
  • c). Understand Kanban quantity calculations and circulation Kanbans
  • d). Practice labs
  • e). Module summary
  • 13. Configure Activity-Based Subcontracting and Production Flow Costing
  • a). Introduction
  • b). Configure activity-based subcontracting
  • c). Understand production flow costing
  • d). Practice labs
  • e). Module summary
  • 14. After completing this module, students will be able to:
  • a). Introduction
  • b). Understand process manufacturing
  • c). Understand formula management
  • d). Understand co-products and by-products
  • e). Configure approved vendors
  • f). Practice labs
  • g). Module summary
  • 15. Identify and Configure Batch Attributes for Process Manufacturing
  • a). Introduction
  • b). Identify and configure batch attributes
  • c). Create and configure catch weight items
  • d). Setup potency management
  • e). Practice labs
  • f). Module summary
  • 16. Configure Commodity Pricing and Product Compliance
  • a). Introduction
  • b). Configure commodity pricing
  • c). Configure product compliance
  • d). Practice labs
  • e). Module summary
  • 17. Use Warehouse Management for Manufacturing
  • a). Introduction
  • b). Prepare warehouse management for manufacturing
  • c). Use warehouse management for manufacturing
  • d). Module summary
  • 18. Course Conclusion
  • a). Final assessment
  • b). Course summary
Price: 2300
4 Days | $ 1610
Enroll Now