18756 Stone Oak Park Way, Suite200, San Antonio TX 78258 USA
100 Queen St W, Brampton, ON L6X 1A4, Canada
country flag
share button

MB-330T00: Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management Training


What MB-330T00: Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management training is all about?

This training covers supply chain management in the Dynamics 365 suite of apps.

It is based on the objectives of the course variant MB-330T00-A.

4 SATVs applicable


Schedule
  • Delivery Format:
Date: Dec 07, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$2300 USD
What are the course objectives for MB-330T00: Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management training?
  • Managing warehousing and inventory in Dynamics 365
Who should attend MB-330T00: Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management training?

A Dynamics 365 for Finance and Operations Functional Consultant is responsible for configuring applications and solutions, determining, and translating requirements, discovering, engaging stakeholders and subject matter experts. They are also responsible for implementing a suitable solution using service and application integrations, codeless extensibility, and unique capabilities.

What is the course outline for MB-330T00: Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management training?
  • 1. Supply Management
  • a). Introduction
  • b). Configure serial and batch numbers
  • c). Configure inventory breakdown
  • d). Configure inventory and warehouse journals
  • e). Configure inventory dimensions
  • f). Inventory closing and adjustment
  • g). Practice Labs
  • h). Module summary
  • 2. Use Inventory Journals
  • a). Introduction
  • b). Use inventory journals
  • c). Practice labs
  • d). Module summary
  • 3. Use Inventory Reports
  • a). Introduction
  • b). Understand ABC classification
  • c). Use other inventory inquiries and reports
  • d). Practice Labs
  • e). Module summary
  • 4. Create Products and Product Masters
  • a). Introduction
  • b). Create products
  • c). Create product masters with variants
  • d). Create and configure attributes and category hierarchies
  • e). Configure item pricing
  • f). Practice Labs
  • g). Module summary
  • 5. Create Bill of Materials
  • a). Introduction
  • b). Use BOM designer
  • c). Practice lab
  • d). Module summary
  • 6. Configure and Perform the Procure-to-Purchase Process
  • a). Introduction
  • b). Procurement and sourcing business scenario
  • c). Create purchase requisition workflow
  • d). Create purchase requisitions
  • e). Create request for quotation
  • f). Use procurement policies
  • g). Practice Labs
  • h). Module summary
  • 7. Configure Vendor Collaborations
  • a). Introduction
  • b). Configure vendor collaborators
  • c). Use vendor collaboration
  • d). Practice labs
  • e). Module summary
  • 8. Configure and Perform the Purchase-to-Pay Process
  • a). Introduction
  • b). Create purchase orders
  • c). Use purchase order change management
  • d). Use item orders and arrival
  • e). Manage over and under delivery and charges
  • f). Create vendor returns
  • g). Practice labs
  • h). Module summary
  • 9. Configure and Use Agreements
  • a). Introduction
  • b). Maintain trade agreements
  • c). Create sales agreements
  • d). Create purchase agreements
  • e). Configure trade allowance
  • f). Configure brokerage
  • g). Configure royalties
  • h). Configure rebates
  • i). Practice Labs
  • j). Module summary
  • 10. Configure and Use the Order-to-Cash Process
  • a). Introduction
  • b). Understand the order-to-cash scenario
  • c). Configure and use commissions
  • d). Configure customer and item search
  • e). Create and confirm sales quotations and orders
  • f). Configure order promising
  • g). Configure order hold codes
  • h). Print and post picking lists
  • i). Process customer returns
  • j). Practice Lab
  • k). Module Summary
  • 11. Configure and Use Quality Control and Management Processes
  • a). Introduction
  • b). Perform quality control and management processes
  • c). Apply inventory blocking
  • d). Perform quarantine management
  • e). Practice labs
  • f). Module summary
  • 12. Configure and Use Intercompany Trade Relations
  • a). Introduction
  • b). Understand intercompany trading
  • c). Setup intercompany trade relations
  • d). Process intercompany chain orders
  • e). Setup intercompany agreements and direct deliveries
  • f). Practice labs
  • g). Module summary
  • 13. Configure and Use Master Planning
  • a). Introduction
  • b). Master planning considerations and setup
  • c). Create master plans
  • d). Learn about demand and supply forecasts
  • e). Configure item coverage
  • f). Brief introduction to intercompany planning
  • g). Run plans and firm planned orders
  • h). Practice labs
  • i). Module summary
  • 14. Configure Warehouse Management
  • a). Introduction
  • b). Configure warehouse management setup
  • c). Understand reservation hierarchies
  • d). Location directives and work templates
  • e). Practice Labs
  • f). Module summary
  • 15. Configure Mobile Devices for Warehouse Management
  • a). Introduction
  • b). Configure mobile devices
  • c). Practice Lab
  • d). Module summary
  • 16. Use Warehouse Management
  • a). Introduction
  • b). Configure mobile device
  • c). Inbound operations
  • d). Cycle counting
  • e). Transfers and replenishment
  • f). Outbound operations
  • g). Cluster picking
  • h). Packing and containerization
  • i). Practice Labs
  • j). Module summary
  • 17. Configure Transportation Management
  • a). Introduction
  • b). Planning and configuring transportation management
  • c). Procedures
  • d). Routing and transportation flows
  • e). Transportation engines and freight management
  • f). Practice Labs
  • g). Module summary
  • 18. Course Conclusion
  • a). Final assessment
  • b). Course summary
  • c). Post-course survey
4 Days | $ 2300
Enroll Now

Get In Touch

Are you being sponsored by your employer to take this class?
* I authorize Microtek Learning to contact me via Phone/Email