18756 Stone Oak Park Way, Suite200, San Antonio TX 78258 USA
100 Queen St W, Brampton, ON L6X 1A4, Canada
country flagUnited States
share button

MB-901T00: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals Training


What MB-901T00: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals training is all about?

MB-901T00: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals Training is developed to help professionals who want to get familiar with all the Dynamics 365 applications. It also provides a broad overview and explains and demonstrates their core functionality. This technical course covers various essential elements, including Dynamics 365 reporting, security and introduces the available product integrations. Throughout this program, professionals will learn about mixed reality and artificial intelligence, and also be educated on the digital transformation loop. This course provides comprehensive knowledge on various critical concepts such as, Dynamics app integration to cloud-based security. This training program is ideal for professionals who are interested in developing a conceptual understanding of the Dynamic 365 fundamentals. It is also very resourceful for individuals who want to pass the exam MB-901: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals.

2 SATVs applicable


Schedule
  • Delivery Format:
Date: Oct 05, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$1150 USD
  • Delivery Format:
Date: Nov 02, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$1150 USD
  • Delivery Format:
Date: Dec 07, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$1150 USD
What are the course objectives for MB-901T00: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals training?
  • Distinguishing between the different Dynamics 365 applications
  • Articulating the core functionality and business value of the Dynamics 365 apps
  • Describing mixed reality (MR) and artificial intelligence (AI)
  • Defining the digital transformation loop
  • Describing cloud-based security
  • Summarizing role-based security in Dynamics 365
  • Explaining Dynamics 365 reporting options
  • Giving examples of cross-Dynamics app integration
  • Describing Dynamics 365 and Office 365 and integration
Who should attend MB-901T00: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals training?

This training is aimed at individuals who want to gain a solid understanding of the fundamentals of Microsoft Dynamics 365.

What is the course outline for MB-901T00: Microsoft Dynamics 365 Fundamentals training?
  • 1. Introduction to Microsoft Dynamics 365
  • a). Introduction
  • b). Dynamics 365 Applications
  • c). What is artifical intelligence (AI)?
  • d). What is mixed reality (MR)?
  • e). Digital Transformation
  • f). Summary
  • 2. Principles of cloud computing and deployment
  • a). Introduction
  • b). What is cloud computing?
  • c). Benefits of cloud computing
  • d). Compliance, terms and requirements
  • e). Types of cloud services
  • f). Deployment
  • g). Azure DevOps
  • h). Microsoft Dynamics Lifecycle Services (LCS)
  • i). Explore Power Platform Admin Center
  • j). Summary
  • 3. Recognize Dynamics 365 Security
  • a). Introduction
  • b). Dynamics 365 cloud security
  • c). Cloud security basics
  • d). Understanding role-based security
  • e). Security in Finance and Operations apps
  • f). Summary
  • g). Lab : Explore security roles in Dynamics 365 model-driven apps
  • h). Lab : Explore security roles in Finance and Operations apps
  • i). Lab : Enhance security by encrypting your data
  • 4. Connect and analyze your Dynamics 365 data
  • a). Introduction
  • b). The use of Microsoft Power Platform in Dynamics 365
  • c). Benefits of Common Data Service
  • d). Dynamics 365 reporting
  • e). Summary
  • f). Lab : Explore Power Platform Admin Center
  • 5. Introduction to Dynamics 365 Sales
  • a). Introduction
  • b). Automation of business processes with Dynamics 365 Sales
  • c). Manage the sales process and pipeline
  • d). Benefits of Microsoft Relationship Sales Solution (MRSS)
  • e). Dynamics 365 Sales Insights
  • f). Microsoft Forms Pro
  • g). Dynamics 365 Product Visualize
  • h). Summary
  • i). Lab : Explore Dynamics 365 Sales
  • 6. Introduction to Dynamics 365 Marketing
  • a). Introduction
  • b). The benefits of Dynamics 365 Marketing
  • c). Features and functionality of Dynamics 365 Marketing
  • d). Lead generation and qualification
  • e). Customer journey
  • f). Segmentation
  • g). Event management
  • h). Summary
  • i). Lab : Explore Dynamics 365 Marketing
  • 7. Introduction to Dynamics 365 Customer Service
  • a). Introduction
  • b). Overview of Dynamics 365 Customer Service
  • c). Account Management
  • d). Case lifecycle management
  • e). Knowledge articles
  • f). Omnichannel for Dynamics 365 Customer Service
  • g). PowerApps Portals
  • h). Dynamics 365 Customer Service Insights
  • i). Summary
  • j). Lab : Explore Dynamics 365 Customer Service
  • 8. Introduction to Dynamics 365 Field Service
  • a). Introduction
  • b). Benefits of Dynamics 365 Field Service
  • c). Connected Field Service
  • d). Service resource scheduling
  • e). Resource Scheduling Optimization (RSO)
  • f). Field Service Mobile
  • g). Dynamics 365 Remote Assist
  • h). Dynamics 365 Guides
  • i). Summary
  • 9. Explore model-driven app integrations and Dynamics 365 Customer Insights
  • a). Introduction
  • b). Integration across Dynamics 365 applications
  • c). Integration with Microsoft products
  • d). Integration with third-party applications
  • e). Dynamics 365 Customer Insights
  • f). Summary
  • 10. Introduction to Dynamics 365 Finance
  • a). Introduction
  • b). Overview of Dynamics 365 Finance
  • c). Dynamics 365 Finance core capabilities
  • d). Summary
  • e). Lab : Explore Dynamics 365 Finance
  • 11. Introduction to Dynamics 365 Supply Chain Management
  • a). Introduction
  • b). Overview of Dynamics 365 Supply Chain Management
  • c). Dynamics 365 Supply Chain Management core capabilities
  • d). Dynamics 365 Layout
  • e). Summary
  • f). Lab : Explore Dynamics 365 Supply Chain Management
  • 12. Introduction to Dynamics 365 Business Central
  • a). Introduction
  • b). Overview of Dynamics 365 Business Central
  • c). Finance and budgeting
  • d). Supply chain mangement
  • e). Project management
  • f). Sales and service
  • g). When should you use Business Central versus other Dynamics 365 applications?
  • h). Summary
  • 13. Introduction to Dynamics 365 Human Resources
  • a). Introduction
  • b). Overview of Dynamics 365 Human Resources
  • c). Employee Self-service
  • d). Personnel management
  • e). Benefits management
  • f). Employee development
  • g). Summary
  • h). Lab : Explore Dynamics 365 Human Resources
  • 14. Introduction to Dynamics 365 Commerce
  • a). Introduction
  • b). Overview of Dynamics 365 Commerce
  • c). Omnichannel and Channel management
  • d). Dynamics 365 Commerce core functional areas
  • e). Assisted Selling
  • f). Merchandizing and inventory
  • g). Dynamics 365 Commerce deployment options
  • h). Dynamics 365 Fraud Protection
  • i). Summary
  • 15. Explore Finance and Operations cross-app integrations
  • a). Introduction
  • b). Integration across Dynamics 365 apps
  • c). Discover the Data Management Framework
  • d). Integrations across Microsoft products
  • e). Integrations with third-party apps
  • f). Explore external system integration capabilities
  • g). Summary
2 Days | $ 1150
Enroll Now
4.6
  275 Ratings

1736 Learners

Get In Touch

Are you being sponsored by your employer to take this class?
* I authorize Microtek Learning to contact me via Phone/Email