18756 Stone Oak Park Way, Suite200, San Antonio TX 78258 USA
100 Queen St W, Brampton, ON L6X 1A4, Canada
country flagUnited States
share button

10984: Deploying and Managing Office 365 Hybrid Deployments Training


What 10984: Deploying and Managing Office 365 Hybrid Deployments training is all about?

10984: Deploying and Managing Office 365 Hybrid Deployments Training contains comprehensive knowledge of the Office 365 administration tools. This technical course helps professionals learn the methods to launch and configure directory sync in an Office 365 deployment. We have also developed an enterprise training program for corporate organizations. It educates about hybrid configuration plan along with Exchange Online and Exchange Server. This training program is suitable for system administrators and IT professionals who are interested in learning more about the methodologies to apply and maintain Office 365 in hybrid situations. It helps in demonstrating and launching Skype for Business, OneDrive, and SharePoint in a hybrid environment. This training program also helps individuals deploy different authentication procedures in a hybrid Office 365 deployment.

3 SATVs applicable


Schedule
  • Delivery Format:
Date: Oct 12, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$1725 USD
  • Delivery Format:
Date: Dec 14, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$1725 USD
What are the course objectives for 10984: Deploying and Managing Office 365 Hybrid Deployments training?
  • Describing licensing options and administration tools of Office 365.
  • Deploying and configuring Office 365’s directory synchronization.
  • Planning a hybrid configuration with Exchange Online and Exchange Server.
  • Performing a hybrid configuration on Exchange Server for deployment.
  • Describing and implementing Skype for Business and Microsoft Teams for a hybrid deployment.
  • Deploying OneDrive and SharePoint for Business in a hybrid environment.
  • Describing and deploying different authentication methods.
Who should attend 10984: Deploying and Managing Office 365 Hybrid Deployments training?

The course is well suited for IT workers and system admins seeking to learn the process of implementing and maintaining Office 365, with collaboration Infrastructure being placed in on-premise and is integrated through Office 365 services. The IT pros wanting to take the course should have some real-world experience with Exchange, SharePoint, and Skype servers. Students with a good understanding of administering Office 365 and On-premise tech including DNS and AD DS can also go for the course.

What is the course outline for 10984: Deploying and Managing Office 365 Hybrid Deployments training?
  • 1. Introduction to Office 365 administration and licensing
  • a). Overview of Office 365
  • b). Office 365 administration and role delegation
  • c). Office 365 tenant configuration
  • d). Hybrid deployment overview
  • e). Lab : Provisioning and configuring an Office 365 tenant
  • 2. Deploying and configuring directory synchronization
  • a). Directory synchronization and authentication overview
  • b). Azure AD Connect deployment and configuration
  • c). Manage user and group objects in an Office 365 hybrid environment
  • d). Lab : Administering directory synchronization, users, and groups in an Office 365 hybrid environment
  • 3. Exchange Server hybrid deployment planning
  • a). Exchange Online overview
  • b). Exchange Server hybrid configuration options and deployment features
  • c). Exchange Server services in the hybrid deployment
  • d). Lab : Planning and designing the integration between Exchange Online and Exchange Server 2019
  • 4. Exchange Server hybrid deployment
  • a). Use the Hybrid Configuration Wizard
  • b). Managing and configuring the Exchange hybrid deployment
  • c). Immplement advanced functionality for hybrid deployments
  • d). Configure message compliance and hygiene in a hybrid environment
  • e). Lab : Implement the Exchange Server hybrid deployment
  • 5. Skype for Business and Teams in Office 365 hybrid deployment
  • a). Overview of Microsoft Teams
  • b). Planning and preparing for the hybrid Skype for Business deployment
  • c). Using the Skype for Business hybrid configuration with Phone system
  • d). Configure the Skype for Business hybrid environment
  • e). Lab : Implement the Skype for Business hybrid configuration
  • 6. SharePoint and OneDrive for Business hybrid deployment
  • a). Overview of SharePoint Online
  • b). Plan for a SharePoint hybrid deployment
  • c). Deploy the SharePoint hybrid configuration
  • d). Configure SharePoint services in a hybrid configuration
  • e). Lab : Implement SharePoint and OneDrive for Business in a hybrid configuration
  • 7. Deploying additional Office 365 services in a hybrid deployment
  • a). Implement Multi-Factor Authentication in a hybrid scenario
  • b). Implement Azure Information Protection
  • c). Implement Identity Protection and Azure AD Privileged Identity Management
  • d). Lab : Configure additional Office 365 services in hybrid deployments
  • 8. Authentication options in hybrid deployments
  • a). Deploy AD FS for SSO in an Office 365 hybrid environment
  • b). Deploy pass-through authentication for SSO in Office 365
  • c). Plan authentication options in Office 365
  • d). Lab : Implement authentication solutions in hybrid deployments