18756 Stone Oak Park Way, Suite200, San Antonio TX 78258 USA
100 Queen St W, Brampton, ON L6X 1A4, Canada
country flagUnited States
share button

10998: Updating Your Skills to SQL Server 2017 Training


What 10998: Updating Your Skills to SQL Server 2017 training is all about?

This instructor-led two-day course that Microtek Learning offers is targeted at database professionals wanting to upgrade their skill set to cover SQL Server 2017.

Schedule
  • Delivery Format:
Date: Oct 01, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$1150 USD
  • Delivery Format:
Date: Oct 07, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$1150 USD
  • Delivery Format:
Date: Oct 13, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$1150 USD
  • Delivery Format:
Date: Oct 19, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$1150 USD
  • Delivery Format:
Date: Oct 27, 2020 | 9:00 am - 5:00 pm EST
Location: Online
$1150 USD
What are the course objectives for 10998: Updating Your Skills to SQL Server 2017 training?
  • Describing SQL Server 2017 key components and capabilities.
  • Describe new and improved features in SQL Server Availability, Performance and Scalability.
  • Describing new and improved features in data access of SQL Server.
  • Describing new and improved features in SQL Server BI Reporting.
  • Describing new and improved features of OLAP in SQL Server.
  • Describing new and improved features of data analytics.
  • Describing new and improved Cloud deployment features in SQL Server.
  • Describing SQL Server on Linux.
Who should attend 10998: Updating Your Skills to SQL Server 2017 training?

The most suitable people for taking this Microtek Learning course are the database professionals with hands-on experience using SQL Server 2016 who are looking to improve their skills to SQL Server 2017. Professionals SQL Server MCSA seeking preparation for the SQL 2017 certification exam can also take the course.

What is the course outline for 10998: Updating Your Skills to SQL Server 2017 training?
  • 1. Introduction to SQL Server 2017
  • a). Overview of SQL Server 2017
  • b). Functionality across versions
  • 2. What’s new in SQL Server Performance, Scalability, and Availability.
  • a). Adaptive query processing
  • b). Automatic tuning
  • c). Availability Scalability
  • d). Lab : Performance and availability – adaptive query processing
  • 3. What’s New in SQL Server data Access
  • a). SQL Graph
  • b). Lab : SQL Graph
  • 4. What’s new in SQL Server Reporting and BI
  • a). Power BI report Server
  • b). Reporting Services update
  • c). Lab : Reporting and BI
  • 5. New and Enhanced Features in SQL Server Analysis Services
  • a). Tabular model updates
  • b). Lab : Ragged hierarchies
  • 6. New and Enhanced data Analytics Features
  • a). New and enhanced data analytics features
  • b). Lab : Data analytics with Python
  • 7. What’s new in SQL Server in the Cloud
  • a). Azure SQL database features
  • b). Managed Instances
  • c). Lab : Managed instances
  • 8. SQL Server on Linux
  • a). SQL Server on Linux
  • b). Deploying SQL Server on Linux
  • c). Lab : SQL Server in Docker containers
2 Days | $ 1150
4
  231 Ratings

1439 Learners