18756 Stone Oak Park Way, Suite200, San Antonio TX 78258 USA
100 Queen St W, Brampton, ON L6X 1A4, Canada
United States
share button
Free Webinar: Database Recovery Models And Its Significance : July 29, 2020. 

OD10998: Updating Your Skills to SQL Server 2017 MOD Training


What OD10998: Updating Your Skills to SQL Server 2017 MOD training is all about?

This Microtek Learning's Microsoft On-Demand program is for database professionals who want to update their expertise to SQL server 2017.

Schedule

Contact us to customize this class with your preferred dates, times and location. You can call us on 1-800-961-0337 or Chat with our representative.

What are the course objectives for OD10998: Updating Your Skills to SQL Server 2017 MOD training?
  • Describing SQL Server 2017 key components and capabilities.
  • Describe new and improved features in SQL Server Availability, Performance and Scalability.
  • Describing new and improved features in data access of SQL Server.
  • Describing new and improved features in SQL Server BI Reporting.
  • Describing new and improved features of OLAP in SQL Server.
  • Describing new and improved features of data analytics.
  • Describing new and improved Cloud deployment features in SQL Server.
  • Describing SQL Server on Linux.
Who should attend OD10998: Updating Your Skills to SQL Server 2017 MOD training?

The most suitable people for taking this Microtek Learning course are the database professionals with hands-on experience using SQL Server 2016 who are looking to improve their skills to SQL Server 2017. Professionals SQL Server MCSA seeking preparation for the SQL 2017 certification exam can also take the course.

What is the course outline for OD10998: Updating Your Skills to SQL Server 2017 MOD training?
  • 1. Introduction to SQL Server 2017
  • a). Overview of SQL Server 2017
  • b). Functionality across versions
  • 2. What’s new in SQL Server Performance, Scalability, and Availability.
  • a). Adaptive query processing
  • b). Automatic tuning
  • c). Availability Scalability
  • d). Lab : Performance and availability – adaptive query processing
  • 3. What’s New in SQL Server data Access
  • a). SQL Graph
  • b). Lab : SQL Graph
  • c). Create a Graph database
  • d). Query a Graph database
  • 4. What’s new in SQL Server Reporting and BI
  • a). Power BI report Server
  • b). Reporting Services update
  • c). Lab : Reporting and BI
  • 5. New and Enhanced Features in SQL Server Analysis Services
  • a). Tabular model updates
  • b). Lab : Ragged hierarchies
  • 6. New and Enhanced data Analytics Features
  • a). New and enhanced data analytics features
  • b). Lab : Data analytics with Python
  • 7. What’s new in SQL Server in the Cloud
  • a). Azure SQL database features
  • b). Managed Instances
  • c). Lab : Managed instances
  • 8. SQL Server on Linux
  • a). SQL Server on Linux
  • b). Deploying SQL Server on Linux
  • c). Lab : SQL Server in Docker containers
 | $ 675
Buy e-Learning @ $ 675
with 90 days access