18756 Stone Oak Park Way, Suite200, San Antonio TX 78258 USA
100 Queen St W, Brampton, ON L6X 1A4, Canada
country flagUnited States
share button

VMware Cloud on AWS: Deploy and Manage 2019 Training


What VMware Cloud on AWS: Deploy and Manage 2019 training is all about?

VMware Cloud™ on AWS is a training on how to thoroughly manage, and deploy the enterprise projects across the cloud platform. A keen understanding of the cloud infrastructure is provided with the lectures and live video sessions. With the dedicated session on VMware Cloud, you will learn the skills that make you a professional in handling the cloud platform. Starting from building the projects to deploying it, and migrating it, you will have rundown through all the aspects.

The course also offers an insight into how to build a hybrid project, and how to work on the project that has not yet migrated to the cloud. With these skills, you will master the VMware Cloud and manage it at an advanced level.

Schedule
  • Delivery Format:
Date: Sep 09, 2020 | 11:00 am - 7:00 pm EST
Location: Online
$2550 USD
  • Delivery Format:
Date: Oct 14, 2020 | 11:00 am - 7:00 pm EST
Location: Online
$2550 USD
  • Delivery Format:
Date: Nov 23, 2020 | 11:00 am - 7:00 pm EST
Location: Online
$2550 USD
  • Delivery Format:
Date: Dec 21, 2020 | 11:00 am - 7:00 pm EST
Location: Online
$2550 USD
What are the course objectives for VMware Cloud on AWS: Deploy and Manage 2019 training?
  • Troubleshooting scenarios, Describing maintenance errors and assistant resources for the VMware cloud relied to AWS SDDC.
  • Describing the extra services which adds up the value for VMware Cloud relied to AWS SDDC.
  • Migrating VMware Cloud relied to AWS SDDCs and on-premises virtualized machines.
  • Configuring the up-scale and down-scale of VMware Cloud relied to AWS SDDC.
  • Deploying the VMware cloud on VMs & AWS SDDC.
  • Configuring the external, internal covering inter-SDDC networking.
  • Configuring and describing solutions and integration for VMware Cloud relied to AWS SDDC.
  • Configuring the connectivity amid to VMware Cloud relied to AWS SDDC & vSphere SDDC on-premises.
Who should attend VMware Cloud on AWS: Deploy and Manage 2019 training?

This training is recommended for experienced system engineers, system integrators and system administrators who seek to learn and achieve scalable and available virtual infrastructure.

What is the course outline for VMware Cloud on AWS: Deploy and Manage 2019 training?
  • 1. Course Introduction
  • a). Introductions and course logistics
  • b). Course objectives
  • c). Identify additional resources for after this course
  • d). Identify other VMware Education Offerings
  • 2. Introduction to VMware Cloud on AWS
  • a). Why choose VMware Cloud on AWS
  • b). Overview of VMware Cloud on AWS
  • c). Billing and pricing
  • 3. Managing the SDDC and Creating Virtual Machines
  • a). Creating and managing users in VMware Cloud on AWS
  • b). Deploying and accessing SDDCs
  • c). Creating Virtual Machines
  • 4. Networking in VMware Cloud on AWS
  • a). Overview of VMware Cloud on AWS networking
  • b). Networking design of VMware Cloud on AWS
  • c). Networking operations
  • d). Inter-SDDC networking
  • 5. Storage on VMware Cloud on AWS
  • a). VMware vSAN in VMware Cloud on AWS
  • b). Stretched clusters
  • c). External storage integrations and solutions
  • 6. Working with On-Premises vSphere
  • a). Hybrid linked mode
  • b). Hybrid Cloud Extension
  • c). Migrating Virtual Machines
  • d). vSphere permissions
  • 7. Scaling the SDDC and Managing Hosts
  • a). Sizing the SDDC
  • b). Cluster management
  • c). Adding and removing hosts
  • d). Host remediation
  • 8. Resource Management and Availability
  • a). VMware vSphere® Distributed Resource SchedulerTM and Elastic DRS for VMware Cloud™ on AWS
  • b). vSphere HA
  • 9. Using Other VMware Products with the SDDC
  • a). Site Recovery Add-On Service
  • b). VMware Horizon®
  • c). VMware vRealize® Suite
  • d). VMware Log Intelligence™
  • e). Using APIs with VMware Cloud on AWS
  • 10. Maintaining and Troubleshooting VMware Cloud on AWS
  • a). Best practice maintenance
  • b). Support and staying up to date
  • c). Common troubleshooting steps
  • d). Next steps to use VMware Cloud on AWS